PDCM a depus actele la CEC pentru înregistrarea în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare din 11 iulie

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei a depus, la Comisia Electorală Centrală, actele și listele electorale pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

Liderul partidului Ion Chicu a declarat că este mândru de lista electorală cu care a venit PDCM în aceste alegeri.

„Sunt onorat că avem o echipa care își asumă responsabilitatea față de cetățeni, față de țara.

Avem în liste mulți intelectuali, profesioniști, care au demonstrat că țin la țara noastră și care știu cum să schimbe lucrurile spre bine. Avem reprezentanți ai mai multor domenii - pedagogi, medici, oameni de cultură, juriști, economiști, ingineri etc.”, a declarat Ion Chicu.

În același timp, Ion Chicu a anunțat că PDCM va avea o campanie corectă, bazată pe argumente și idei. „Am încrederea că în aceste alegeri cetățenii vor avea posibilitatea să se informeze și să aleagă rațional,să poată judeca după ideile concurenților și nu după manipulări, populisme și promisiuni goale”, a punctat președintele PDCM.

Ion Chicu a precizat că, imediat după ce Partidul Dezvoltării Și Consolidării Moldovei va înregistrat în calitate de concurent electoral, va avea o campanie activă de informare despre obiectivele și propunerile cu care venim pentru oameni.

În total, pe listă sunt 101 candidaţi. Primii 10 candidați de pe lista PDCM sunt:

Ion Chicu

Viorica Dumbrăveanu