Loading...

Am avut și astăzi în ultima zi de campanie pentru turul I o zi intensă de discuții cu oamenii din Chișinău

Am avut și astăzi în ultima zi de campanie pentru turul I o zi intensă de discuții cu oamenii din Chișinău. 

Mai întâi, am mers la medicii de la Spitalul de copii "Emilian Coțaga", unde am discutat despre Programul meu electoral, inclusiv pe domeniul "Ocrotirea sănătății".

Ulterior, am vorbit cu angajații de la "Supraten", de la "Artizana"  și de la "Bucuria" - importante întreprinderi din țară, cu o contribuție semnificativă la bugetul public național. 

Atât angajații din sectorul bugetar, cât și cei din sectorul economic al țării, înțeleg foarte bine, că promisiunile lansate generos de candidații la alegeri pot fi realizate, doar dacă vom asigura o creștere economică durabilă, va economia să poata genera venituri la buget! Programul economic propus de noi este unul realist și poate sta la baza relansării evonomice.

Oamenii cu care m-am întâlnit astăzi și pe durata întregii campanii electorale, vor  ca în fruntea statului să avem un Președinte responsabil,  cu respect față de oameni, față de Constituția și legile țării. Oamenii vor ca statul să fie în slujba cetățenilor, nu a unui partid sau grup de interese străine, ca acum.

Votați rațional! 

Votați Ion CHICU!