Loading...

Briefing de presă - 18 Octombrie 2024

Stimați Concetățeni,

Am decis să organizăm acest briefing de presă astăzi, vineri 18 octombrie, pentru a face o totalizare a campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale din 20 Octombrie 2024.

Suntem la finalul unui maraton electoral de aproape 60 de zile, dacă calculăm și etapa de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea candidaților. În această perioadă, eu, în calitatea mea de candidat înaintat de către PDCM, cât și colegii mei implicați plenar în campanie, am avut o multitudine de întâlniri electorale cu cetățenii noștri din absolut toate raionale țarii noastre.

Am convocat acest briefing de presă pentru a mulțumi din suflet tuturor cetățenilor RM, care ne-au oferit posibilitatea și șansa de a vă prezenta în cadrul acestor întâlniri programul nostru electoral, de a vorbi cu Dvs.

Vreau să Vă mulțumesc pentru faptul că ați acceptat să discutăm în cadrul întrevederilor electoral despre realitatea dură din țara noastră, care nu mai este reflectată în massmedia subordonată totalmente de guvernarea actuală.

Vreau să vă mulțumesc pentru faptul că ați acceptat realismul Programului nostru în defavoarea populismului promovat din abundență în această campanie, mai ales de guvernare.

Vă mulțumesc frumos pentru timpul Dvs. prețios pe care ni l-ați acordat în aceste 2 luni pentru a vă informa despre șansele care i-au mai rămas țării noastre pentru existență și dezvoltare.

 Mulțumesc pentru șansa să vă întâlnesc, să vă ascult preocupările și să împărtășim idei despre viitorul țării noastre!