Loading...

Echipa PDCM din r-l Sîngerei și-a ales Președintele organizației și a luat decizia privind susținerea candidatului din partea PDCM la alegerile prezidențiale

Ion Chicu, Președintele PDCM:


"Am participat la ședința Organizației Teritoriale a PDCM din r-l Sîngerei, la care au fost prezenți reprezentanții organizațiilor primare de partid din localitățile raionului. Au fost discutate mai multe subiecte importante, inclusiv participarea PDCM la alegerile prezidențiale din toamna acestui an și alegerea noului Președinte al Organizației Teritoriale. 


Cu unanimitate de voturi, Președinte al Organizației Teritoriale Sîngerei a PDCM a fost ales Dl Alexandru PLEȘCA, jurist, ex-Secretar de Stat al Ministerului Justiției.


Pentru data de 22 iunie 2024 este planificată ședința Consiliului Politic Național al PDCM, în cadrul căreia urmează a fi desemnat candidatul din partea partidului pentru alegerile prezidențiale. 


În acest context, am prezentat colegilor din Sîngerei viziunile mele referitor la eventuala participare în scrutin și am rugat susținerea din partea  OT Sîngerei pentru a fi desemnat în calitate de candidat din partea PDCM pentru alegerile prezidențiale.


Vreau să le mulțumesc colegilor din r-l Sîngerei pentru decizia de a susține candidatura mea în cadrul ședinței CPN a PDCM din 22 iunie 2024!


Cu Doamne ajută!"