Loading...

Felicitări cu ocazia începutului Noului An de Studiu

La acest început de an școlar, aducem sincere felicitări elevilor, studenților și cadrelor didactice, dorindu-le un an de studii de succes!


Dragi elevi,


Astăzi, vă veți reîntâlni cu colegii voștri din școală sau facultate, cu profesorii voștri dragi. Fie ca acest an de studii să extindă orizontul cunoștințelor voastre, să vă aducă multe bucurii și noi prietenii! Cunoștințele sunt cel mai de preț capital, pentru că este solicitat mereu,  vă aparține D-voastră și nimeni nu vă poate lipsi de el. Să fiți mai bogați cu acest capital la finalul anului! 


Dragi Profesori,


Știm că viața Dumneavoastră este indispensabilă de cea a copiilor noștri și fiecare succes sau eșec al lor, vă bucură sau vă doare ca pe noi, părinții lor. Vă dorim un an nou școlar cu multe realizări frumoase, cu elevi și studenți dornici de carte și respectuoși pentru dascălii lor, cu o muncă în condiții bune și remunerare, corespunzătoare importanței  pentru societate a efortului D-voastră titanic! Vă mulțumim și ne închinăm pentru dedicația și sacrificiul D-voastră în numele viitorului frumos al copiilor noștri!


Dragi Părinți,


Pentru noi toți cea mai mare fericire sunt copiii noștri - sănătoși și educați, cu reușită bună la studii. Fie ca acest an școlar să fie unul de succes pentru copiii noștri! Noi, părinții, mizăm mult pe profesori în educația copiilor noștri, dar o cunoaștem bine cu toții - un rezultat bun poate fi obținut doar atunci, când ne implicăm și noi, când muncim împreună cu școala pentru făurirea viitorului luminos al copiilor noștri. Să ajutăm profesorii și să le respectăm munca lor grea!


Un An de Studiu 2024 - 2025 excelent tuturor!