Loading...

Ziua profesională a funcționarului fiscal

Stimați colaboratori și veterani ai Serviciului Fiscal de Stat,

Dragi Colegi!

Cu ocazia Zilei profesionale a funcționarului fiscal și cu prilejul aniversării a 34-a de la fondarea Serviciului Fiscal de Stat, Vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de succes! Totodată, Vă exprim recunoștință profundă pentru munca și devotamentul Dumneavoastră în serviciul sistemului finanțelor publice al statului nostru - Republica Moldova! 

Începând cu 1 iulie 1990, sistemul fiscal al țării a trecut printr-o cale rapidă de dezvoltare, iar aceasta este meritul tuturor angajaților serviciului fiscal - atât cei care au stat la baza creării inspecțiilor, cât și cei care lucrează astăzi în Serviciului Fiscal de Stat al Republicii Moldova. 

Datorită profesionalismului Dvs, activitatea Serviciului Fiscal de Stat se perfecționează continuu, rezolvând sarcini importante ale statului. Astfel, se implementează un sistem fiscal modern, sunt automatizate procesele de lucru, iar lista serviciilor oferite contribuabililor s-a schimbat calitativ datorită introducerii noilor tehnologii și abordări.

Vă doresc multă sănătate, prosperitate în activitatea profesională și fericire în viața personală! Vă mulțumesc din suflet pentru dedicația Dumneavoastră Serviciului Fiscal de Stat, statului și poporului nostru!

Cu profund respect,

Ion Chicu