Echipa PDCM urează Sărbători fericite sportivilor din Republica Moldova!

Ion Chicu, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei și colegul său Ivan Gheorghiu, campionul european, urează Sărbători fericite sportivilor din Republica Moldova!

”Avem un motiv de bucurie în acest an pentru rezultatele excepționale pe care le-au obținut sportivii noștri la diferite competiții pe plan internațional. Este rodul unei munci enorme depuse ani la rând și suntem mândri că sportivii noștri reușesc să ducă faima Republicii Moldova departe de hotarele țării. Sportivii noștri reușesc să se facă auzit imnul țării noastre și să fie arborat drapelul, lucru pentru care le mulțumim acestor talentați sportivi”, a spus Ion Chicu.

Ivan Gheorghiu, ex-Secretar de Stat la Ministerul Educației, vine cu un mesaj de mulțumire sportivilor din Republica Moldova pentru faptul că datorită victoriilor lor la competițiile internaționale ne oferă prilej pentru mândrie națională și ne redau sentimentul că suntem niște campioni adevărați. Mulțumim antrenorilor, sportivilor, președinților de federații pentru munca depusă și pentru devotamentul pentru dezvoltarea acestui domeniu pe care îl iubim.

La mulți ani, stimați sportivi!