Loading...

Multstimate Doamne și domnișoare!

Vă felicităm cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii - sărbătoare plină de dragoste, bunăvoință și multă căldură sufletească.

Ne aducem cu toții aminte de emoțiile frumoase din copilărie, când pregăteam cadoul pentru mama, bunica sau pentru surori. Era o atmosferă de fericire, pentru că nimic nu e mai frumos decât să vezi lacrimi de bucurie pe chipul mamei, cea care știe să iubească, să educe, să se sacrifice și să dăruiască celor dragi tot ce are ea mai bun.

Femeile sunt cele care le reușesc pe toate și știu să pună suflet în tot ce fac, atât în plan personal cât și profesional. Femeile conferă frumusețe lumii, așa cum primăvara inspiră noblețe și renaște speranțe.

S-ar părea că timpurile sumbre pe care le trăim ne îndepărtează unul de altul: pandemia ne-a luat unii oameni dragi de alături, iar armele și ura distrug destine și țări. În aceste momente e mai important ca niciodată să ne amintim că bunătatea ne poate uni și poate salva lumea. Vă mulțumim, dragi femei, că și în această perioadă dificilă știți să dăruiți generozitate, să inspirați și motivați pe cei din jur, iar, uneori, chiar să faceți minuni.

Dragile noastre,

Vă felicit cu ocazia acestei frumoase sărbători. Vă urez multă sănătate, putere, liniște sufletească, dragoste și recunoștință din partea celor dragi, pentru că le meritați din plin. Să fiți fericite!