Astăzi, duminică, 9 iunie 2024, a avut loc Adunarea de constituire a Organizației Primare a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei din s. Congaz, UTA Găgăuzia. Dl Ion Chicu - Președinte PDCM, Împreună cu Dl Anatolie Usatîi - Vicepreședinte PDCM și Dl Vadim Anastasov - Consilier Municipal din partea PDCM în mun. Comrat, au fost invitați să participe la acest eveniment de către grupul de inițiativă din localitate, care a decis să adere la PDCM.

Președinte al Organizației Primare PDCM a s. Congaz a fost ales Dl Alexei Boboglo. Secretar Executiv a fost ales Dl Ilia Chiurcciu.

Dorim mult succes noilor noștri colegi din s. Congaz - localitate rurală frumoasă din sudul țării, care are un frumos potențial de dezvoltare. Suntem foarte bucuroși pentru faptul, că o bună parte din noii membri ai PDCM sunt tineri, care vor să joace un rol activ în viața social-politică a țării!

Împreună pentru Țară!