Loading...

COMUNICAT PRIVIND ATACUL MEDIATIC

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei condamnă atacul mediatic coordonat de Partidul Acțiune și Solidaritate, cu suportul suspect al unor „jurnaliști”, pentru manipularea opiniei publice spre subiecte false, în scopul devierii atenției cetățenilor de la incompetența guvernării, eșecul reformei justiției și furtul banului public.

PDCM denunță public insinuările privind afilierea cu unele persoane urmărite de justiție și cere PAS să întreprindă măsuri reale de combatere a corupției în țară și aducerea tuturor bănuiților de comiterea făradelegilor în fața legii.

PDCM este un proiect politic independent, veritabil, format din oameni ai neamului, cu viziune și demnitate, care se ghidează doar de interesele statului nostru, acționează în strictă conformitate cu legislația în vigoare și pledează pentru integrarea europeană a țării.

PDCM invită jurnaliștii să se ghideze de legislația în vigoare, să nu admită manipularea opiniei publice și dezinformarea cetățenilor.

PDCM cere PAS să folosească instrumente democratice în lupta politică, să renunțe la discursul de ură, discriminare și manipulare a opiniei publice prin diseminarea unor falsuri.

Reconfirmăm apelul Președintelui partidului adresat tuturor concetățenilor noștri demni și profesioniști să se alăture echipei Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei!

ÎMPREUNĂ PENTRU ȚARĂ!