Loading...

Crăciun fericit!

Suntem în ajunul unei dintre cele mai frumoase sărbători creștine, care ne duce cu gândul la ceea ce cu adevărat este important și valoros pentru fiecare – la copii și părinți, la baștină și tradiții!

Este perioada când ne dorim mai mult ca niciodată să fim alături de familie, de oamenii apropiați. Iată de ce, indiferent de locurile în care v-ați aflat în acest an, sper din tot sufletul să fiți alături de cei dragi și să împărțiți cu ei toate momentele prilejuite de această frumoasă Sărbătoare!

Și să nu risipiți nici-o clipa, pe care ați putea-o petrece alături de familie și prieteni, pentru că timpul nu se va mai întoarce niciodată înapoi.

Vă îndemn însă să nu uităm cu toții că în această lume sunt foarte multe persoane singuratice sau care sunt în dificultate. Crăciunul este sărbătoarea care ne motivează să fim mai buni, iar dorința mea este să fim mai atenți față de acești oameni, să fim solidari cu ei și să le întindem o mână de ajutor, de fiecare dată când este necesar. Este în posibilitățile noastre să aducem schimbarea.

Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să ne dea putere pentru tot anul să fim mai buni, mai generoși și mai răbdători. Și dacă treceți prin momente complicate, să aveți încrederea că, mai devreme sau mai târziu, totul va fi bine. Va fi altfel - așa cum vă doriți! Și fiecare dintre noi trebuie să facă totul ca acest moment să vină mai repede.

Să aveți parte de liniște, zâmbete și multe bucurii!

Crăciun Fericit tuturor!

Ion Chicu, preşedintele PDCM