Loading...

Dragi profesori, în această zi avem onoarea și deosebita plăcere de a vă mulțumi pentru munca, dedicația și profesionalismul de care dați dovadă zi de zi

În această zi avem onoarea și deosebita plăcere de a vă mulțumi pentru munca, dedicația și profesionalismul de care dați dovadă zi de zi pentru formarea tinerii generații și pentru dezvoltarea societății în general. Dascălii au fost și sunt cei care modelează destine, care ne oferă șansa la o viață mai bună prin creșterea unor cetățeni educați și responsabili, cu dragoste de patrie și repere morale.
 
În această zi onorăm profesorii, care nu doar altoiesc dragostea pentru carte, transmit cunoștințele și ajută la descoperirea de sine și revelarea noului, dar formează personalitatea copiilor și-i însoțesc pe ei dincolo de pragul școlii, marcând drumul devenirii de-a lungul întregii vieți. Profesorul fiind cel care ne ghidează pe drumul vieții ca un părinte.
 
Astăzi mai mult ca niciodată avem nevoie de o bază educațională solidă, care poate fi asigurată doar prin respectarea și susținerea profesorilor. Educația trebuie să redevină o prioritate absolută, un domeniu în care să se investească pentru a crește o Moldovă prosperă.
 
Dragi profesori,
 
Cu ocazia sărbătorii profesionale, vă aducem un omagiu și cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate și prosperitate. Să vă bucurați mereu de recunoștința elevilor, părinților și a întregii societăți, așa cum o meritați din plin, pentru că toate succesele noastre vă aparțin Dumneavoastră!
 
Cu profund respect,
Ion CHICU,
Președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei