Loading...

Instaurarea dictaturii și statului polițienesc denotă slăbiciune și lipsă elementară de respect față de popor

Instaurarea dictaturii și statului polițienesc denotă slăbiciune și lipsă elementară de respect față de poporul care te-a ales cu doi ani în urmă, dar și o batjocură față de Constituție și normele democratice. Maia Sandu încearcă să compenseze eșecurile lamentabile în guvernarea acestei țări prin limitarea drepturilor omului, pe de o parte, și atribuirea unor competențe excesive și disproporționate organelor de forță, pe de altă parte.

Modificările legislative promovate de PAS oferă SIS-ului și mai multor instituții de forță posibilități nelimitate de a urmări oamenii, de a interveni în viața privată a cetățenilor Republicii Moldova, fără a avea permisiunile respective de la procurori și judecători.

Colegii din Blocul Juridic al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei au examinat proiectele elaborate de PAS și le califică drept tentativă de anulare a statului de drept în Republica Moldova. Facem apel către dna Maia Sandu să oprească aceste procese periculoase pentru cetățenii țării și să readucă guvernarea sa în câmpul constituțional al țării. 

Dacă cineva dintre Dumneavoastră are nevoie de suport juridic în urma posibilelor abuzuri comise de organele statului, Vă îndemnăm să ne comunicați, utilizând [email protected]