Loading...

Ion Chicu: ”Aşa cum părinții îşi iubesc necondiționat copiii, aşa trebuie să ne iubim şi noi Țara

Viorica Dumbrăveanu și Ion Chicu au petrecut Ziua de 1 iunie alături de copiii din cadrul Centrului de plasament temporar pentru copii cu nevoi speciale din Hâncești.

Ion Chicu a subliniat că sărbătoarea copiilor nu trebuie să fie doar o singură zi și că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar, astfel încât toţi copiii să beneficieze de sprijinul şi atenţia permanentă.

„În modul cum dvs, oamenii care lucrați aici, și aveți grija de acești copii, tot așa trebuie să avem grijă și de Moldova noastră. Trebuie să facem tot posibilul să muncim cu suflet și să ne dedicăm țării și copiilor. Sper și știu că statul poate să facă mai mult pentru fiecare copil. Mă închin și vă mulțumesc pentru tot ce faceți”, a spus Ion Chicu, adresându-se angajaților instituției.

„Să le urăm tuturor copiilor sănătate și o copilărie frumoasă. Angajaților instituției - îmi exprim recunoștința, pentru faptul că sunteți excepționali - deseori și tată, și mamă, și surori. Acelor părinți, care au venit să-și viziteze copii, le doresc răbdare și să le oferiți doar bine acestor copii”, a menționat în mesajul de felicitare Viorica Dumbrăveanu, ex-Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Copiii au avut parte de distracție, dulciuri, surprize plăcute și voie bună, alături de persoanele apropiate. Ei au prezentat și un număr artistic pentru părinții, care i-au vizitat în această zi, pentru colegi și angajații instituției.