Loading...

Ion Chicu despre protestul AUR: dacă SIS și MAI nu au curajul să-i pună la punct pe acești provocatori, atunci avem probleme serioase în stat

Unionismul, la fel ca separatismul, corupţia şi sărăcia, este un fenomen caracteristic unui stat slab și erodează bazele statului Republica Moldova. Opinia a fost exprimată de liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu, în cadrul emisiunii "În centrul atenției" de la Publika TV în contextul acțiunilor organizate în fața SIS de către unioniștii de la AUR.

"Faptul că un partid care deschis pledează pentru lichidarea Republicii Moldova ca stat îndrăzneşte să blocheze sediul Serviciului de Informaţii şi Securitate demonstrează impunitatea din Republica Moldova. Ceea ce vedem, când sub geamurile unei astfel de structuri are loc un asemenea dezmăț, vorbește că la SIS nu este totul e bine", a declarat Ion Chicu.

"Orice acţiune,îndreptată împotriva statului, este o crimă şi trebuie pedepsită corespunzător. Dacă exponenții unor structuri precum SIS sau Ministerul Afacerilor Interne nu au curajul să îi pună la punct pe acești provocatori, atunci avem probleme serioase în stat”, a conchis Ion Chicu.