Loading...

La Cimișlia a fost constituită Organizația Teritorială a PDCM

Oamenii din raioanele țării aleg să se alăture echipei Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei. La Cimișlia, a fost constituită Organizația Teritorială a PDCM. Președinte al OT Cimișlia a fost ales Sergiu Surugiu, lider de întreprindere agricolă, iar vicepreședinte -Iurie Negara, antreprenor local.

Prezent la eveniment, președintele PDCM, Ion Chicu, a menționat că scopul pe care și l-a stabilit formațiunea este de a aduce în prim-plan oamenii de valoare din toate domeniile, care doresc să se implice pentru a produce adevărata schimbare în societate și pentru a contribui la dezvoltarea țării.

Cei doi lideri ai OT Cimișlia, Sergiu Surugiu și Iurie Negara, au remarcat că abordarea pe care o demonstrează Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei față de oameni i-a determinat, împreună cu un grup de locuitori din raion, să se alăture echipei. „Am văzut mulți oameni destoinici,care aderă la PDCM. Ei văd în acest partid o posibilitate de a se face auziți.Cu toții ne dorim ca să fie auzite opiniile și viziunile noastre. Credem că echipa, condusă de domnul Chicu, poate să dea țării noastre o perspectivă reală de dezvoltare pentru că este formată din profesioniști cu potențial înalt ”, a spus Iurie Negara.

Odată cu formarea nucleului organizației, aceasta va continua consolidarea, prin formarea organizațiilor primare, iar astfel să devină mai aproape de oameni. Ulterior constituirii organizației raionale, a fost formată și organizația orășenească Cimișlia, președinte a căreia a fost ales Iurie Stoian, iar vicepreședinte - Sergiu Tocico.