Loading...

La Vulcănești a fost constituită Organizația teritorială a PDCM: doi foști președinți de raion vor conduce organizația

Partidul Dezvoltării și ConsolidăriiMoldovei își extinde prezența în raioanele țării. O nouă organizație teritorială a PDCM a fost constituită în raionul Vulcănești.
La ședința de constituire, care a avut loc la data de 13 mai, președinte al a Organizației teritoriale Vulcănești a fost aleasă Vasilisa Velixar, ex-președintele raionului Vulcănești, iar vicepreședinte al organizației – Gheorghe Terzi, care de asemenea anterior a activat în calitate de președinte al raionului. Secretarul executiv al OT Vulcănești a fost desemnată Lidia Jecova.

Vicepreședintele PDCM, Anatol Usatîi, care a participat la eveniment, a menționat că la Vulcănești formațiunea are o echipă puternică, care a reunit oameni profesioniști, cu o experiență bogată în administrarea publică și în domeniul economic.

„PDCM este formațiunea, care vine cu viziuni noi, cu propuneri realiste pentru a asigura o dezvoltare veridică a țării. Noi nu punem accentul pe momentele care dezbină, ci care consolidează societatea”, a declarat Anatol Usatîi.

PDCM va continua construcția și consolidarea organizațiilor teritoriale, astfel încât să fie prezent într-un număr cât mai mare de localități și să devină mai aproape de oamenii Moldovei.