Liderul PDCM, la Șoldănești: Unica posibilitate de a schimba starea lucrurilor în Moldova este ca faptele să nu devieze de la promisiuni

Președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Ion Chicu, a prezentat, la Șoldănești, obiectivele pe care le va promova formațiunea în alegerile parlamentare din 11 iulie. „Avem o echipa de profesioniști, oameni integri, care vor apăra interesele oamenilor și vor promova proiecte pentru oameni, pentru țară”, a declarat Ion Chicu.

Ion Chicu a subliniat că încrederea cetățeanului se poate de recâștigat prin fapte și nu prin populism sau declarații și promisiuni goale. „Este un principiu, de care se ghidează Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei. Convingerea noastră este că, dacă toți cei care ajung în legislativul țării s-ar conduce de acest principiu, lucrurile în țară ar sta cu totul altfel. Este de datoria tuturor, care vor obține votul cetățenilor pe 11 iulie, să se întoarcă cu fața la oameni ca să putem readuce încrederea cetățenilor în instituțiile statului și în viitorul Republicii Moldova”, a punctat liderul PDCM, în cadrul discuțiilor pe care le-a purtat la Șoldănești.

Chicu a mai accentuat necesitatea continuării proiectelor pentru localitățile raionului, pentru a le asigura cu infrastructură calitativă. „Singura posibilitate însă de a atinge aceate obiective este, într-adevăr, ca faptele să nu devieze de la promisiuni. Echipa, pe care noi vrem s-o aducem în Parlament, se conduce anume de aceste principii”, a punctat Ion Chicu.

În cadrul Conferinței Organizației Teritoriale Șoldănești a PDCM a fost ales Președintele OT, Dna Sorina Ciobanu, Directorul Școlii de muzică din orașul Șoldănești.