Loading...

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Internaționale a Studenților

Dragi studenți, 

Bunii noștri studenți de Azi și studenți de Ieri!

Ziua de 17 noiembrie e cunoscută ca o Zi memorabilă pentru breasla studențească din întreaga lume. Datorită rezistenței și spiritului luptător demonstrat de către studenții cehi în 1939, la Praga, ulterior, în 1941 această zi a fost declarată oficial Ziua Internaţională a Studenţilor, de către Consiliul Internaţional al Studenţilor.

Frumoșii ani de studenție sunt nu doar perioada în care acumulăm cunoștințe, dar mai e și timpul în care ne maturizăm și devenim personalități de care societatea noastră are nevoie, mai ales în această perioadă de formare a conștiinței propriului EU, și al simțului de a fi util neamului și țării.

Este bine cunoscut faptul că studențimea, dintotdeauna, a fost și rămâne cel mai bine organizat grup social nu doar în ceea ce privește studiile – acumularea cunoștințelor și a deprinderilor în domeniile alese,  dar și prin atitudinea față de numeroasele fenomene din societatea în care trăiesc.

Perseverați, trăiți clipa, implicați-vă în toate procesele derulate în preajma Dvs., doar așa veți putea schimba lumea!

Partidul Dezvoltării și  Consolidării Moldovei are ferma convingere că viitorul vă aparține iar sprijiniți de politici corecte, orientate dezvoltării domeniului tineretului, veți construi acest viitor, şi-n dependenţă de aceasta aveţi marea şansă să consolidaţi şi să stăpâniţi acest viitor.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Studentului, vă îndemnăm să nu uităm de spiritul combativ al studențimii și vă adresăm sincere felicitări şi urări de bine! Succese în realizarea viselor, optimism și mult curaj!

PER ASPERA AD ASTRA!

ÎMPREUNĂ PENTRU ȚARĂ!


Cu respect, 

Ion CHICU, președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei