Loading...

PDCM a fost înregistrat de CEC în cursa electorală

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) a fost înregistrat în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare din 11 iulie a.c.. Comisia Electorală Centrală a aprobat lista candidaților la funcția de deputat și simbolul electoral al formațiunii.


Președintele PDCM, Ion Chicu, a anunțat din start că formațiunea va avea o campanie corectă, în care să fie puse în dezbatere problemele reale ale oamenilor și ale țării.


„PDCM pledează pentru conlucrare și concilierea societății, pentru a realiza proiecte utile tuturor cetățenilor. Am încrederea că în aceste alegeri cetățenii vor avea posibilitatea să se informeze și să aleagă rațional, să poată judeca după ideile concurenților și nu după manipulări, populisme și promisiuni goale”, a punctat Ion Chicu.


În total, pe lista electorală a PDCM sunt 101 de candidaţi - reprezentanți ai mai multor domenii - pedagogi, medici, oameni de cultură, juriști, economiști, ingineri etc., profesioniști, care au demonstrat că țin la țara noastră și care știu cum să schimbe lucrurile spre bine.

Lista integrală de candidați ai Partidului Dezvoltării şi Consolidării Moldovei pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, aprobată de CEC poate fi consultată pe pagina de Facebook a PDCM: https://bit.ly/3ifN48S