Loading...

PDCM continuă să atragă noi membri și simpatizanți

În cadrul ședinței Organizației Teritoriale Chișinău a Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, la echipa PDCM au aderat mai mulți oameni, cărora nu le este indiferent de situația din țara noastră. 

Reprezentanți ai diferitor domenii de activitate și categorii de vârstă au completat rândurile membrilor PDCM, fapt care sporește în continuare potențialul echipei Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei!

Preşedintele PDCM, Ion Chicu, a reiterat îndemnul la consolidare societății -  principiu caracteristic partidului şi care se cere aplicat în întreaga societate. ”PDCM are expertiza de a lucra în echipă, ori membrii profesioniști din diferite domenii sunt gata să ajute societatea pentru a schimba spre bine viaţa oamenilor”, a mai spus Ion Chicu.

Bine ați venit în echipa noastră, Stimați Colegi!

Vă mulțumim pentru încredere!

Invităm locuitorii mun. Chișinău și întregii țări, care doresc să contribuie  la consolidarea poporului nostru și dezvoltarea statului Republica Moldova, să  adere la echipa Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei - partid format din profesioniști și patrioți!

https://pdcm.md/ro/join