Loading...

PDCM intră oficial în cursa pentru capitală/ Anatol Usatîi și Aliona Doroș au depus dosarul la CECC

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) a depus dosarul de înregistrare în calitate de concurent electoral la alegerile locale generale din municipiul Chișinău care vor avea loc pe 5 noiembrie 2023. Anatol Usatîi, vicepreședintele PDCM și Aliona Doroș, consilier municipal au prezentat Consiliului Electoral de Circumscripție Chișinău listele candidaților, atât pentru funcția de primar general, cât și pentru Consiliul Municipal Chișinău. 

Anatol Usatîi, Vicepreședintele PDCM, candidatul la funcția de primar general pentru municipiul Chișinău a menționat în fața  jurnaliștilor că echipa sa are un program axat pe acțiuni concrete și soluții reale pentru a contribui imediat la dezvoltarea municipiului Chișinău și realizarea celor 6 obiective propuse în programul electoral. 

Totodată, Anatol Usatîi a asigurat chișinăuienii că având o experiență vastă în funcții de stat, știe cu certitudine cum să lucreze într-o instituție în care este necesar să pui in aplicare nu doar calități de manager bun. 

Candidatul PDCM la fotoliul de edil al capitalei are o viziune clară pentru ca municipiul Chișinău să ia un avânt spre o dezvoltare masivă, structurată și imediată.  “Inițiativele  pe care le voi impementa au scopul de a face orașul și suburbiile noastre mai prospere, mai sigure, mai accesibile și mai prietenoase.” a subliniat Anatol Usatîi la CECC. 

În calitate viitor primar general  se angajează să acționeze cu transparență, corectitudine, responsabilitate și participare civică iar echipa cu care vine in consiliul municipal este formată din profesioniști adevărați de care nu-i va fi rușine. 

Ulterior, candidații au participat la tragerea la sorți organizata de instituția electorală municipal. PDCM va fi în buletinul de vot sub numărul 7 pentru funcția de primar general și sub numărul 10 în buletinul de vot pentru consilierii din CMC. 

În zilele ce urmează, CECC urmează să verifice dosarele și să decidă în privința înregistrării oficiale în cursă a candidaților. 

Împreună pentru Chișinău!