Loading...

Sărbătoarea Paştelui este ziua, pe care o simțim intens, grație valorii ei spirituale și care ne face să trăim clipe de bucurie și pace interioară.

În această zi, vrem să fim împăcați cu noi înșine, să ne iertăm reciproc și să împărțim bunătatea cu cei care ne înconjoară.

În vremurile complicate, pe care le trăim, toți suntem în așteptarea unor minuni. Minunea pe care ne-o oferă această sărbătoare însă este momentul de adevărată reuniune și dragoste, petrecut în sânul familiei. Liniștea, căldura și oamenii dragi alături sunt darurile pe care le primim în această zi.

Mai avem încă puțin, ca să avem parte de sărbători și mai pline, și mai bogate în oameni dragi și prieteni. Mai avem nevoie de încă un pic de răbdare ca viața noastră să revină la cursul ei firesc. Cu părere de rău, din cauza pandemiei și a altor nevoi, sunt foarte mulți oameni care se simt singuri în aceste zile. Paștele este poate cea mai bună ocazie de a împărți din bunurile noastre cu cei care au nevoie de sprijin, ajutor și consolare. Noi suntem un popor vrednic și cu suflet mare, iar prin generozitatea noastră am demonstrat nu o dată că putem face lucruri mari.

De Paști, PDCM vă doreşte multă sănătate, speranță și putere de a înfrunta toate provocările vieții. Să ne aibă Dumnezeu în paza sa, să ne lumineze pe noi și pe cei care astăzi decid soarta țării, să avem grijă de copiii și părinții noștri și să ne bucurăm de fiecare clipă care ne unește și ne face mai puternici.

Să aveți un Paște fericit!

Hristos a Înviat