Loading...

Sărbători Fericite și La Mulți Ani!

Dragi prieteni,

Numărăm împreună clipele până la despărțirea de trecut și momentul când vom trece în viitor, în anul 2023.

Trecerea clipelor, orelor, trecerea dintre zile, dintre luni se face continuu, așa cum stările și emoțiile oamenilor se schimbă permanent. Doar că trecerea în Anul Nou parcă se asociază cu pragul pe care îl pășim într-o lume mai bună. 

Anul care a trecut ne-a făcut mai puternici și ne-a învățat să prețuim mai mult oamenii dragi. Nu a fost ușor, însă solidaritatea și mobilizarea, credința și speranța au făcut așa ca să putem trece cu demnitate peste toate provocările și să ne facem planuri mărețe pentru viitor.

În continuare nu avem dreptul să cedăm, pentru că avem copii care au nevoie de promisiunea Moșului că va aduce daruri și la anul. Haideți să ne pătrundem de speranță, credință și încredere și să facem tot ce ne stă în puteri pentru ca anul care vine să fie unul mai bun pentru noi și pentru toți cei din jurul nostru. 

La cumpăna dintre ani e momentul în care ne conturăm cu mult optimism planurile de viitor, în care ne rugăm, așa cum o făceau părinții sau bunicii noștri, ca să fie pace în țară, să avem roadă din belșug și sănătate pentru a ne bucura de frumusețea acestei lumi.

Bucuria și împlinirea depind de puterea gândurilor noastră. Haideți să ne grăbim să deschidem inimile, să mărturisim celor dragi cât de mult contează pentru noi, cât de mult îi iubim. Să rostim acele cuvinte calde de dragoste și recunoştinţă, pentru că uneori, în rutina cotidiană, uităm să le  spunem. Iar în anul care vine să visăm, să muncim, să ne implicăm și să fim fericiți împreună.

Dragi prieteni!

Fie ca toate urările de bine și sănătate pe care ni le vom spune în aceste zile să ne însoțească ca o rugăciune matinală pe parcursul întregului an, iar magia împlinirilor să se producă în fiecare zi.

Anul Nou înseamnă puterea gândurilor bune! De aceea vă dorim ca în anul care vine să avem parte de sănătate, împlinire, bucurii și surprize plăcute.  

Cu mult drag,
Echipa Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei
Sărbători Fericite și La Mulți Ani!