Staff-ul central și staff-urile locale ale Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei sunt pregătite pentru a începe campania electorală

Membrii Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei s-au reunit, în acest week-end, pentru a pune la punct mai multe aspecte legate de activitatea planificată și prioritățile partidului în această campanie electorală.

„Suntem cel mai tânăr partid, la moment, de pe arena politică moldovenească, dar în același timp, avem cea mai bună echipă cu care mergem în aceste alegeri. Avem o misiune complicată – să convingem oamenii, fără populism, fără minciuni să înțeleagă mesajele noastre. Avem obiective realiste și o viziune clară cum să dezvoltăm această țară și cu certitudine vom reuși”, a declarat președintele PDCM, Ion Chicu.

„Suntem în echipă mulți medici, care ne vor ajuta să tratăm societatea, suntem mulți juriști ca să asigurăm o justiție corectă, economiști ca să relansăm economia țării, pedagogi ca să educăm generația tânără, dar și clasa politică”, a punctat Ion Chicu.

Membrii PDCM au apreciat că formațiunea intră în această campanie electorală pregătită, cu o viziune clară privind dezvoltarea de mai departe a țării, cu un program bazat pe soluții eficiente și realiste pentru fiecare domeniu în parte.

În același timp, membrii PDCM și-au exprimat speranța că aceste alegeri se vor desfășura corect și cu interes pentru oameni. „Cred în dezvoltarea acestei țări. Sper că va fi o campanie electorală corectă și de interes”, a declarat Luigi Savoia, moldovean de originea italiană, candidat pe listele electorale ale PDCM.

„Am toată încrederea în echipă și împreună vom realiza lucruri frumoase care să ajungă la inima fiecărui moldovean, atât în țară, cât și peste hotare. Împreună vom reuși să înregistrăm un scor electoral bun!”, a punctat Elena Bogdan, membru al Organizației Teritoriale Florești.

„Am venit în această echipă cu intenția de a aduce schimbarea spre bine situația din țara noastră”, a spus Artur Russu, vicepreședintele OT Comrat.

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM) a fost înregistrat, vineri 4 iunie, de Comisia Electorală Centrală în calitate de concurent electoral pentru alegerile parlamentare din 11 iulie a.c.. În total, pe lista electorală a PDCM sunt 101 de candidaţi - reprezentanți ai mai multor domenii - pedagogi, medici, oameni de cultură, juriști, economiști, ingineri etc., profesioniști, care au demonstrat că țin la țara noastră și care știu cum să schimbe lucrurile spre bine.