Loading...

Stimați chișinăuieni,

Stimați chișinăuieni,

An de an ne schimbăm noi și se schimbă capitala Republicii Moldova. Un lucru însă rămâne constat de ani de zile: dragostea noastră pentru acest oraș. Dragostea care stă la temelia tuturor acestor transformări, pentru că fiecare dintre noi ne dorim ca el să prospere, să devină un oraș modern, european, de care să ne mândrim oriunde în lume, să devină un loc râvnit pentru trai și dezvoltarea afacerilor, pentru perspectiva copiilor.  

Chișinăul este locul care ne unește, este inima Moldovei, de care ne leagă anumite amintiri sau perioade dragi din viață. Cred că fiecare dintre noi păstrează o amintire frumoasă despre Chișinău, indiferent unde s-ar afla acum. Fie că s-a născut aici, a copilărit sau a studiat, și-a întâlnit dragostea, a fost în treacăt sau și-a dorit să locuiască în acest oraș. Tocmai de aceea, în această zi, vreau să felicit toți chișinăuienii, dar și toți locuitorii Republicii Moldova cu ocazia Zilei Orașului Chișinău. Astăzi, 14 octombrie, Chișinăul împlinește 586 de ani și în această zi de sărbătoare vreau ca să ne gândim fiecare dintre noi cum am putea contribui la dezvoltarea lui în continuare, pentru ca an de an inima Moldovei să crească și să bată tot mai tare. 

Dragi prieteni,

Aducem sincere felicitări tuturor locuitorilor și oaspeților capitalei cu ocazia Zilei Orașului Chișinău, dar și tuturor celor care sărbătoresc astăzi Hramul localității. 

Fie ca bogăția toamnei, bogăția sufletului să vă aducă împliniri și sănătate. Să aveți parte de o sărbătoare frumoasă alături de cei dragi, în pace și bună înțelegere! 

Cu respect, 

Ion Chicu, 
Președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării din Moldova