Loading...

Stimate Doamne și Domnișoare, 

Stimate Doamne și Domnișoare, 

astăzi am deosebita plăcere să vă adresez cele mai sincere urări de bine si sănătate cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii!

Ziua de 8 martie este una pătrunsă de cele mai profunde, sincere și luminoase sentimente de apreciere și recunoștință. Este ziua în care celebrăm dăruirea, sensibilitatea, dar și curajul, talentul și generozitatea femeilor. 

Dragele noastre, 

Voi știți să inspirați pe cei din jur și să faceți lumea un loc mai bun pentru noi toți, pentru că știți să îmbinați tandrețea fermecătoare cu forța interioară uimitoare.

Voi munciți cu empatie în spitale și policlinici, cu responsabilitate în școli și grădinițe, cu pragmatism în funcții publice și politice, cu iscusință în afaceri și știință, cu dăruire în tot ceea ce faceți acasă și în societate. De aceea, Vă mulțumim pentru că voi faceți această lumea deosebită.

Astăzi aducem un omagiu Femeii, cea care îndeplinește o misiune dificilă, responsabilă și plină de noblețe, de a crește generații pline de succes și oameni demni. Abilitatea lor de a iubi, de a empatiza și de a avea grijă de cei dragi este una uimitoare.

Astăzi adresăm cuvinte pline de admirație și recunoștință soțiilor, mamelor, bunicilor, surorilor, fiicelor, prietenelor și le mulțumim pentru loialitatea, încrederea și sprijinul lor necondiționat. Bunătatea și participarea pe care o oferiți cu generozitate familiei, copiilor, nepoților, colegilor și prietenilor să vă revină însutit.

Din toata inima Vă doresc, dragilor noastre femei, fericire! Să rămâneți mereu fermecătoare, să vă bucurați de respectul, aprecierea și dragostea celor din jur, așa cum o meritați din plin! Să vă știm mereu pline de viață și inspirație. 

Ion Chicu, 
Președintele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei