Loading...

Viorica Dumbrăveanu, în vizită la o familie cu mulți copii: vom veni cu fapte concrete, ca oamenii să nu mai fie nevoiți să aleagă între a lua calea străinătății și a rămâne acasă, alături de familie

De Ziua Internațională a Familiei, marcată la 15 mai, secretarul general al Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, Viorica Dumbrăveanu, a vizitat familia Ciobanu din satul Molești, raionul Ialoveni, care crește 6 copii.

Viorica Dumbrăveanu a menționat că despre această familie i-au vorbit colegii de partid, iar vizitându-i, a rămas plăcut surprinsă de căldura sufletească pe care a simțit-o în sânul acestei familii.

Familia Ciobanu crește cu dragoste 6 copii – 3 băieți și 3 fete, cu vârste cuprinse de la câteva luni până la 18 ani. Părinții sunt oameni muncitori, dar care fac față cu greu problemelor cotidiene. Cuplul Nicolai și Olga de mai mulți ani au pornit construcția casei, unde să aibă posibilitatea de ași crește copii, dar pe care nicidecum nu o pot finisa din cauza dificultăților financiare, cu care se confruntă în ultimii ani.

În pofida acestor dificultăți, copiii sunt îngrijiți, educați și se bucură de dragostea şi grija părinţilor. Iar pentru a le mai ușura din grijile cotidiene, Viorica Dumbrăveanu le-a oferit haine și produse de igienă pentru copii, mâncare pentru bebeluși jucării, produse alimentare, lucruri care să le fie de folos.

„Cunoscând asemene familii, conștientizezi cât de importante sunt astfel de valori precum toleranţa, respectul, împărţirea sarcinilor casnice, concilierea vieții profesionale cu viața de familie. Am discutat cu soții Ciobanu și le-am spus că, atunci când am decis să mă implic în politică, primul gând pe care l-am avut a fost să vedem familiile din Moldova sănătoase și puternice, iar fiecare copil, mamă, soție și părinte să aibă un nivel de bunăstare decent”, a scris Viorica Dumbrăveanu pe pagina sa de Facebook, subliniind că acesta este un obiectiv realizabil.

”Noi, echipa PDCM, venim cu propuneri și fapte concrete, încât tot mai puțini concetățeni să fie nevoiți să aleagă între a avea bunăstare și a avea famila unită, Venim cu fapte concrete ca tot mai puțini să fie nevoiți să aleagă între a lua calea străinătății și a rămâne acasă, alături de familie”, a mai spus secretarul general al PDCM.