Loading...

Aducem sincere felicitări și urări de bine tuturor celor care sărbătoresc hramul localității lor

Stimați prieteni, 

Creștinii ortodocși îl prăznuiesc astăzi pe Sfântul Ierarh Nicolae, iar peste 140.000 de moldoveni cu numele Nicolae, Nicoleta sau Nicolina își aniversează onomastica.

Sfântul Ierarh Nicolae este considerat ca făcător de minuni și ajutător al oamenilor nevoiași. De aceea, este unul dintre cei mai cinstiți sfinți în popor și a devenit protectorul a zeci de sate și orașe din Republica Moldova. Astăzi locuitorii mai multor localități din țara noastră sărbătoresc Hramul satului sau orașului lor și vor primi oaspeții cu bucate alese și vor aduce un omagiu sfântului Nicolae, ocrotitor al casei lor. 
 
De asemeni, bălţenii şi oaspeţii orașului au un eveniment important - Hramul municipiului Bălți.
 
Hramul rămâne a fi o sărbătoare deosebită pentru noi toți, un prilej de bucurie și un motiv de a ne întâlni cu cei dragi, de a ne transmite unu altuia gânduri bune și urări de sănătate. Este o tradiție a ospitalității, care ne unește. 

Astăzi, fiecare dintre noi avem nevoie de o sărbătoare, iar Hramul localităților este un bun prilej de a ne consolida.
 
Din numele Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei, aducem sincere felicitări și urări de bine tuturor celor care sărbătoresc hramul localității lor, precum și tuturor celor care își aniversează ziua numelui. Sfântul Ierarh Nicolae să vă fie de spor și de ajutor în toate!  
 
Cu urări de bine,
Ion Chicu